Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

Τούρτα σοκολατίνα με berries και τα τριακοστά γενέθλιά μου!!!

by - Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2016

Τα γενέθλιά μου έφτασαν και ομολογώ πως πέρασα υπέροχα με τα αγαπημένα μου πρόσωπα!Πάτησα τα πρώτα περιβόητα -αντα και δεν χάλασαν καθόλου!..Ο τοίχος μου στο Facebook γέμισε ευχές, καρδούλες και χαρούμενες φατσούλες, γεγονός που με περιέλουσε χαρά. Το τηλέφωνο του σπιτιού δεν σταματούσε να χτυπά σε σημείο που κόντεψα να μην προλάβω το σχόλασμα του παιδιού στο σχολείο.!Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινα 30 χρονών και οφείλω να ομολογήσω πως κατάφερα να έχω περισσότερους καρδιακούς φίλους από τότε που πήγαινα σχολείο ή στο Πανεπιστήμιο!..Και λένε πως μεγαλώνοντας κάνεις πιο δύσκολα παρέες και γνωριμίες. Είμαι εδώ έτοιμη να το διαψεύσω!..

Happy my Thirty και η ζωή ακόμα μου χρωστάει πολλά!!...


Happy my thirty birthday!

Την ημέρα των γενεθλίων μου επέλεξα να μην κάνω απολύτως τίποτα! Τίποτα όμως έτσι?..Ούτε δουλειές, ούτε πλυσίματα ούτε μαγειρέματα.. Φρόντισα να περιποιηθώ τον εαυτό μου με τα αγαπημένα μου Φυτικά Καλλυντικά, να απολαύσω τον αγαπημένο μου καφέ στο αγαπημένο μου σημείο στα Νότια Προάστια και για το βράδυ μου φύλαξα το καλύτερο!.Μια βόλτα σε αγαπημένοcocktailαδικο της Γλυφάδας με αγαπημένη φίλη για παρέα!Μια βόλτα δηλαδή μόνο για μένα!
Cocktails

Τα παιδιά είχαν παραδοθεί στα χέρια του Μορφέα υπό την επίβλεψη της καλής κυρίας που πάντα μας εξυπηρετεί σε αυτές τις περιπτώσεις! Έτσι το βράδυ κύλησε ήσυχα με πολύ κους-κους πάνω σε αποκλειστικά γυναικεία θέματα και με αρκετό γέλιο!..
Επειδή, όμως, ξέρεις πως είμαι ανήσυχο πνεύμα και δεν γινόταν να μην καλέσω κόσμο σπίτι μου να γιορτάσουμε, διάλεξα μία ημέρα-νύχτα που με βόλευε καλύτερα και ετοίμασα λίγες νοστιμιές και μία τούρτα ώστε να περάσουμε το βράδυ μας!..

Θέλεις να δεις την τούρτα που ετοίμασα με τα χεράκια μου ακούγοντας όλο το πρωί Sia και το αγαπημένο μου κομμάτι?...

Η τούρτα που επέλεξα είναι για άλλη μια φορά εύκολη και γρήγορη.Τουλάχιστον για μένα, αφού δεν θα την στόλιζα με πάστα ζάχαρης παρά μόνο με την αγαπημένη μου σοκολατένια κρέμα που χρησιμοποιώ για τα προφιτερόλ μου!
Έτσι λοιπόν έφτιαξα το παντεσπάνι και την κρέμα μου (δες εδώ τις συνταγές και για τα δύο) με την μόνη διαφορά ότι έριξα χρώμα ζαχαροπλαστικής (christmas red παρακαλώ) ώστε να πάρει κόκκινο χρώμα το παντεσπάνι μου!.. Επειδή ήθελα να στολίσω με berries (που είναι κόκκινα) θέλησα να έχει και λίγο κόκκινο μέσα η τούρτα μου έτσι για την αλλαγή βρε παιδάκι μου!..
Αφού την ''έχτισα'' λοιπόν για τα καλά -μία στρώση παντεσπάνι μία στρώση σοκολατένια κρέμα, πάλι παντεσπάνι και στο τέλος σοκολατένια κρέμα παντού, πάνω και περιμετρικά- στόλισα με berries και πασπάλισα με άχνη!
My birthday cake
Η βραδιά κύλησε ιδιαίτερα ήσυχα για τα δικά μας δεδομένα γεγονός στο οποίο συνέβαλε και ο καιρός που δεν μας άφησε να βγούμε στην βεράντα!Φυσούσε απειλητικά! (χιχι)

Λίγο πριν σβήσω τα κεράκια μου έκανα μία ευχή!Δεν θα σου την αποκαλύψω αλλιώς δεν θα βγει, έτσι δεν λένε?..Από καιρό μου τριβελίζει το μυαλό και σκέφτομαι να την υλοποιήσω!Εύχομαι να σταθώ τυχερή!
My birthday party
Ευχαριστώ όλες και όλους εσάς που μου ευχηθήκατε! Με συγκινήσατε βαθιά με τα μηνύματά σας! Μπορεί να φαίνονται μηνύματα κλισέ, ωστόσο θεωρώ πως αν οι μισές ευχές εισακουστούν εκεί ψηλά τότε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου θα κυλήσουν εξίσου υπέροχα όσο και αυτά που πέρασαν!..
Ευχαριστώ την αδερφή μου, την μανούλα μου και την κουμπαρούλα που με συγκίνησαν τόσο με το μήνυμά τους και τα λόγια που έκρυβε μέσα του. Σας αγαπώ και το ξέρετε και ας μην βλεπόμαστε όσο άλλοτε..
Ανταποδίδω τις ευχές σε όλους σας τόσο εγκάρδια όσο μου τις προσφέρατε και εσείς και σας προσκαλώ να με ακολουθήσετε στο #snapchat, την αγαπημένη μου εφαρμογή για άκρως τρελές φωτογραφίες ή αλλιώς #crazysnaps!!..
snapchat
Σας μαμαδογλυκοφιλώ, δηλαδή σας στέλνω τόσο γλυκό φιλί όσο και της μαμάς!!...
Εις το επανιδείν αγαπημένο μου παρεάκι!!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts